Om os

Firmaet er grundlagt af Brødrene Henrik og Søren Jensen i 1994. Vi startede på Algade i Haarby, hvor vi købte Sørens gamle Læreplads, Haarby Motorkompagni af Per Brok Jørgensen.  Fra starten i 1994 og en længere årrække som Aut. Peugeot forhandler. Grundet struktur ændringer i forhandlerledet, solgte vi senere denne del af vores forretning.

I 2003 fik vi bygget vores nuværende værksted, hvor vi siden har serviceret vores mange trofaste kunders biler, mange kunder er kommet hos os i flere generationer. Flere af vores kunder har biler vi solgte til dem tilbage i slut 1990 erne. Om bilerne var bedre dengang, eller det er den løbende servicering ? vi tror det er en kombination af begge dele !

Vi oplever til stadighed en tilgang af nye kunder, dette vel og mærke uden at vi på nogen måder annoncerer eller på anden måde gør nævneværdigt væsen af os selv eller vores forretning. Vi er overbevist om at den bedste reklame er en tilfreds kunde !

Motorsport og specielt Rally-sporten har gennem alle årene fyldt rigtig meget i vores hverdag. Vi har selv været aktive i sporten i mange år, og har ligeledes serviceret og opbygget biler for andre kører. Vores ry for perfektionisme og godt hjemmearbejde, har altid været en selvfølge for os. Vi laver helst ting, som vi ville gøre hvis det var vores eget, så mener vi altid at kunne stå inden for den udførte opgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores services eller andet.